Dostava

Uveli smo opciju dostave repromaterijala i svog ostalog potrebnog alata za vršenje tapetarskih usluga, ili tapetarenje iz hobija.

Kako funkcioniše dostava?

Živeti u 21. veku podrazumeva hronični nedostatak vremena. Nije lako pomiriti kompromise ni u jednom segmentu života, ali privatni donekle podrazumeva razumevanje ovog problema, ili bar nalaženje dragih nam ljudi u istom. Međutim, poslovni aspekt ne trpi, i ne dozvoljava kompromise, što znači da nedostatkom vremena gubimo mnogo od naših poslovnih ambicija, ciljeva, ali i primarnih zadataka.

Uverite se i sami u pozitivan efekat ove, do sada jedinstvene na našem tržištu, mogućnosti.

Besplatna dostava

Zbog velikog interesovanja i u cilju pojednostavljivanja procesa porucivanja i dostave, uveli smo opciju besplatne dostave za sve porudzbine čiji je ukupan iznos veći od 20.000,00 rsd. Za sve ostale porudžbine cena dostave je fiksna i iznosi 580,00 rsd.

Poručivanje se moze izvršiti na sledeće načine:
1. U našem izložbenom salonu i prodavnici u Zemunu, radnim danima od 11 do 19h i subotom od 11 do 15h, u ulici Cara Dušana 68.
2. Putem telefona- 064 18 33 988, +381 69 18 33 988
3. Putem e-maila- info@divanart.rs

Potrebni podaci za svaku porudžbinu su:
1. Ime i prezime
2. Adresa
3. Broj telefona
4. Naziv i šifra artikla i redni broj u stof karti.

Plaćanje se vrsi pouzećem.

Rok isporuke za većinu mebl štofova je 3-6 dana, osim za one koji nam stižu iz Italije i Slovenije, u tom slucaju je 7-15 dana.
Rok dostave za poručenu kožu je 15- 30 dana.
Nastavljamo da se trudimo da naše usluge učinimo dostupnijim i kompletnijim.

Ponuda repromaterijala

Divanart je pored prodaje najrazličitijih mebl štofova, specijalizovan i za prodaju repromaterijala, pomoćnog materijala, alata za šivenje, krojačkog pribora, tapetarskog alata i mnogih drugih neophodnosti za izradu proizvoda iz tapetarskog i krojačkog asortimana.

Pogledajte ponudu