Usluge

Biće nam zadovoljstvo da nam ukažete svoje poverenje, poverite vaš nameštaj, ukažete priliku da doprinesemo promeni kojoj težite i pridružite se velikom broju zadovoljnih klijenata.

01.

TAPACIRANJE NAMEŠTAJA

Vršimo tapaciranje nameštaja počev od singl i francuskih ležajeva, preko stolica, fotelja i taburea, do podrazumevanih dvoseda i troseda, ali i nekih jedinstvenih primeraka nameštaja. Pri tom postižemo izgled koji ste zamislili, ali i udobnost kakvu niste očekivali, osavremenjujući na taj način vaš prostor i obogaćujući vaš život, jer često baš neudobnost oduzima na kvalitetu življenja ili poslovanja, na nesvesnom nivou.

02.

RESTAURACIJA STILSKOG NAMEŠTAJA

Posebno iskustvo imamo i posebnu pažnju pridajemo restauraciji stilskog nameštaja, koji zahteva posebnu pažnju pri obradi i posebno znanje o nekadašnjim načinima izrade nameštaja, kao i mogućnostima sprečavanja daljeg gubljenja bitke sa vremenom, ali i vraćanja starog sjaja.

03.

MREŽA SARADNIKA

Zahvaljujući trajanju u ovoj oblasti kroz dugi niz godina, ostvarili smo saradnju sa nekim od stručnih tapetarskih radionica i tako oformili mrežu timova kako bi naši klijenti uvek ostvarili svoje zahteve na najbolji način - u pogledu rokova i podrazumevanog kvaliteta. Sa povećanjem obima posla, aktivno proširujemo i nasu mrežu saradnika, što znači da smo uvek zainteresovani za razmatranje potencijalne saradnje sa ostalim stručnjacima iz ove oblasti koji su zainteresovani da postanu deo naše mreže saradnika.

USLUGE

Početna delatnost našeg tima bila je upravo tapaciranje nameštaja. Dugi niz godina uslovio je razvoj iskustva u ovoj delatnosti do krajnjih granica, koje podrazumeva prvenstveno sveobuhvatnu obradu i rezultujući kvalitetan proizvod, u rekordnim rokovima u pogledu vremena.
Specijalizovani smo za tapaciranje svih vrsta nameštaja, prema vašim željama i potrebama, čineći tako mogućim promene u smislu obnavljanja i pružanja novog sjaja, kao i potpuno novog, savremenog ili samo različitog izgleda. Dugogodišnje iskustvo u ovom segmentu uslovilo je razvoj poslovanja i konkurentsku poziciju na ovim prostorima.
A tu je takođe i momenat mode oplemenjivanja enterijera po nekim stilskim ili retro komadom nameštaja, osavremenjenog izgleda, što nama predstavlja posebno zadovoljstvo, jer pored iskustva možemo doprineti i našom kreativnošću, u cilju najautentičnijeg finalnog izgleda.
Restauracija nameštaja, koja podrazumeva gotovo hiruški pristup osnovnom skeletu nameštaja, i poseban tretman radi ozdravljenja konstrukcije ili stručne zamene potpuno dotrajalih delova, je oblast u kojoj smo posebno specijalizovani i dokazani u pogledu dosadašnjih izazovnih poduhvata i finalnih postignuća.

Ponuda repromaterijala

Divanart je pored prodaje najrazličitijih mebl štofova, specijalizovan i za prodaju repromaterijala, pomoćnog materijala, alata za šivenje, krojačkog pribora, tapetarskog alata i mnogih drugih neophodnosti za izradu proizvoda iz tapetarskog i krojačkog asortimana.

Pogledajte ponudu

Biće nam zadovoljstvo da nam ukažete svoje poverenje, poverite Vaš nameštaj, ukažete priliku da doprinesemo promeni kojoj težite i pridružite se velikom broju zadovoljnih klijenata.